Sund Lady og Vagabonden middag
Ingredienser :
(4 pers)
Kødboller:
ca. 1 kg hakket oksekød ( eller kylling)
4 pressede fed hvidløg
4 spsk finthakket frisk estragon
salt og peber efter smag
Olie til stegning
Tomatsauce
3 dåser hakkede tomater ( Gerne med smag)
en lille håndfuld grofthakket frisk basilikum, salt og friskkværnet peber
Pasta:
Evt. Sojabønnepastaen fra sidste indlæg (se her )
Fremgangsmåde
1 . bland hakket kylling, presset hvidløg og krydderierne sammen.
2. Varm en pande op og kom lidt olie på.
3. Form små boller af farsen og svits dem til de er gennemstegte.
4. Kom de hakkede tomater i en gryde og tilsæt bladene fra basilikummen og lidt salt. Lad det simre i 10 minutter. Tilføj nu kødbollerne i tomatsaucen og server retten med friskkogt pasta – f.esk Sojabønne pastaen jeg anbefalede i sidste indlæg (se Her )
XOXO
Ingen kommentarer endnu