FARSEREDE SQUASH MED TOMATSALSA
Prøv denne sunde og overraskende lækre aftensmåd som kun indeholder omkring de 450 pr. person – det er bare lækkert!
INGREDIENSER
1 squash
1 fed hvidløg
1 løg
250 g hakket oksekød
1 æg – pasteuriseret
1 tsk salt
1 spsk rasp
1 tsk oregano
175 g grov bulgur
2-3 tomater
½ agurk
1 spsk olivenolie
Saft af ½ lime
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Tilberedningstid: ca. 35 min.
1. Tænd ovnen på 225 grader (210 grader ved varmluft).
2. Skyl squashen og del den på langs og udhul den med en ske. Gem en håndfuld af squashkødet og hak det fint (resten smides ud). Hak løg og hvidløg fint.
3. Rør lammekødet med lidt salt og tilsæt derpå squashkød, æg, rasp, halvdelen af løget, hvidløg og oregano. Fordel farsen i de udhulede squash og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.
4. Kog bulguren i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt under låg i 10-12 min. Hæld evt. overskydende vand fra.
5. Skyl agurk og tomater, fjern kernerne og skær begge dele i små tern. Bland det godt med olivenolie, hakket løg, limesaft og salt og peber.
6. Server de farserede squash med tomatsalsa og bulgur.
Ingen kommentarer endnu