Oksekød på spyd og coleslaw med rygeostdressing til 4 personer

Sunde lækre pølsehorn

Broccoli-pølsehorn

Jeg er nok typen der har mange mærkelige cravings, men jeg har under min diæt virkelig savnet pølsehorn, så jeg gik straks igang med at finde et alternativ jeg kunne nyde med god samvittighed- jeg synes selv de her rammer plet.

 

Indgredienser ( ca. 10 stk.)

  • 1 broccoli
  • 2 store gulerødder
  • 8 spsk HUSK fibre
  • 4 æg
  • Salt og peber
  • 10 små kyllingepølser (eller anden pølse med lav fedt %)

 

Fremgangsmåde:

1. Skræl gulerødderne og skyl broccoli. Kom gulerødder og broccoli i en foodprocessor og lad den køre indtil massen er finthakket. Kom det over i en skål og rør det sammen med HUSK fibre, æg, salt og peber.

Kom to spsk. dej på en bageplade med bagepapir. Læg en pølse oven på massen. Slut af med to spsk. dej oven på pølsen, så den bliver dækket helt af dej. Gør det samme ved resten af pølsehornene.

Bag dem ved 160 grader (alm ovn) i 30 minutter eller til de er gyldne og faste i konsistens.

Lad dem køle af inden servering.

 

Tips

 

Jeg kom en lille klat isis Ketchup ( sødet på stevia og kalorielet) på dejen inden jeg lagde pølsen, det er super lækkert!

Nyd dem!
XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Oksekød på spyd og coleslaw med rygeostdressing til 4 personer