Vanilje chiagrød med hindbær

En lækker og sund Chokoladebar

12165878_10206808127753259_1120038007_n12064214_10206808127873262_453637852_n

Weekenden gik med en masse forskellige ting, men jeg nåede lige at få lavet de her lækre snacks. De er ikke specielt kønne, så der er plads til forbedring, men hold nu op hvor de smager lækkert. De var i hvert fald et hit derhjemme!

 

Ingredienser (20 stk) :

Bunden:

-150g udstenede dadler

-100g peanuts

-100g mandelmel ( kan købes hos med24.dk)

-3 spsk. smeltet kokos olie

-50g whey crisps fra Bodylab (kan købes hos med24.dk)

Karamel fyld:

-50g whey crisps fra Bodylab (kan købes hos med24.dk)

Bodylab zero Topping, karamel smag (kan købes hos med24)

Chokolade Overtræk:

ca. 200 g mørk Chokolade ( jeg brugte 85%)

 

Fremgangsmåde:

1: Bland alle indredienserne til bunden undtagen wheycrispene i en foodprocessor, og blend dem indtil det bliver en sammenhængende dej.

Tips: Tilføj evt. mere mandelmel hvis dejen er for flydende, og tilføj mere olie hvis den er for tynd.

2: Kom dejen i en skål og bland de 50g wheycrisp i, tilføj evt. færre eller flere efter ønske.

3:Form nu dejen til 20 bar lignende stykker, og stil dem evt. på køl mens du laver fyldet.

4: Lav et vandbad og smelt chokoladen til overtrækken.

5: Imens Chokoladen smeltes, bland da karamelsovs og wheycrisp sammen i en anden skål.

Tip: mængden af karamelsovsen afhænger af hvor flydende man vil have det, der skal bare være nok til at alle wheycrispene er dækket.

6: Tag de barerne ud af køleskabet og kom nu karamel sovs på toppen af hver bar, det flyder meget let udover kanten, så man kan ikke komme så meget på.

7: Overtræk nu barerne med den smeltede chokolade.

Tip: Jeg brugte en frysepose og klippede hul i, også penslede jeg chokoladen på.

8: Nyd Barerne kolde!

-de bør opbevares på køl.

 

XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vanilje chiagrød med hindbær