Karrykylling i kål: Mums!
Jubi!! Jeg må få aftensmad igen (600 kcal) Det kalder på en sund opskrift!
Jeg har ikke haft meget lyst til at blogge om mad de sidste 2 dage grundet min mangel på samme. Jeg har derfor glædet mig til igen at kunne dele lidt lækre opskrifter med jer.
Denne her er en favorit derhjemme og vi har fået den op til flere gange
Ingredienser(4 personer):
4 kyllingebrystfileter
½ fintsnittet hvidkål
1 fintsnittet spidskål
2 stort løg
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
2 spsk. karry
1 tsk. stødt chili
Havsalt og kværnet sort peber
1 dåse kokosmælk
Fremgangsmåde:
- Skær kylling i tern og læg det til side.
- Snit kålen fint.
- Hak løgene fint, og steg dem i olien. Tilsæt nu karry og chili og rør godt rundt i det.
- Tilsæt kål, salt og peber.
- Tilsæt nu kokosmælken og andre ønskede krydderier.
- Kom kyllingen på en anden pande og steg dem til de er færdige. Tilsæt dem derefter til sauceblandingen og lad retten simre i 15 minutter.
- Nyd nu retten
- 🙂
It’s perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy.
I’ve read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or advice.
Maybe you could write next articles referring
to this article. I want to read more things about it!