Lækker Raw- kaffekage
Min kæreste er ældevild med kaffe desserter, så jeg blev nødt til at finde et sundt alternativ til ham. Denne her lækre opskrift fandt jeg på Woman.dk og den var en stor succes. Jeg er ikke selv så vild med kaffe men den her dessert er overraskende god
Indgredienser:
2 dl cashewnødder (usaltede)
1 dl mandler
5 dadler + 2 dadler ( til Moccacremen)
4 x 1 spsk kokosolie
1 tsk rå vanille ( eller vaniliesukker)
2 tsk instant kaffe
1 spsk ægte kakao pulver
Fremgangsmåde:
Daddel+Mandel Bund: Blend dadler og mandler sammen med 1 spsk kokosolie. Kom ned i en springform på ca 15 cm i diameter. Tryk det godt så det hænger sammen.
Cashewnød cremen: Blend cashewnødder med vanille, 2 spsk kokosolie, og 1 dl vand. Det skal virkelig blendes – så fint som muligt. Kom massen over nøddebunden.
Mocca/top laget : kom nu 2 dadler, 1 spsk kokosolie, kakaopulver og kaffe i. Blend helt fint og slut af med mokkalaget oven på cashew cremen. Stil på køl og lad den stå 4-6 timer inden servering. Pynt evt med lidt nødder, kaffe og chokolade.
Er det 2 tsk instant kaffe i pulver form eller lavet med vand ?