Grønkålsalat med rejer og chorizo
Rejer og chorizo er en dejlig kombination, det smager vidunderligt, den er let at lave samt et perfekt måltid med 270 Kcal 17 g fedt .
Ingredienser:
1 spsk flager mandler
1 spsk olivenolie
120 g chorizo ( spansk pølse )
200 g rå, skrællet indonesiske rejer
200 g skåret grønkål, eller færdiglavet strimlet grønkål
1 rød og 1 gul peber, skåret i strimler
Salt og sort peber
balsamico
1.Varm en wok eller stegepande, tilsæt nødder og chorizo på panden og lad dem simre ved blid varme i et minut, derefter skruer du op for varmen, tilsætter rejerne og steger dem i 1-2 minutter på hver side, indtil de får en let rosa farve over det hele. tilsæt grøntsagerne og lad det stege i 2-3 minutter.
2.Hæl lidt balsamico over og krydr med salt og peber. Server evt. med et groft brød til
XOXO
Ingen kommentarer endnu