Tun deller og ærtedip ! mums

Grønkålsalat med rejer og chorizo

Grønkålsalat med reger & chorizo

Rejer og chorizo er en dejlig kombination, det smager vidunderligt, den er let at lave samt et perfekt måltid med 270 Kcal 17 g fedt .

Ingredienser:

1 spsk flager mandler
1 spsk olivenolie
120 g chorizo ( spansk pølse )
200 g rå, skrællet indonesiske rejer
200 g skåret grønkål, eller færdiglavet strimlet grønkål
1 rød og 1 gul peber, skåret i strimler
Salt og  sort peber
balsamico

 

1.Varm en wok eller stegepande, tilsæt nødder og  chorizo på panden og lad dem simre ved blid varme i et minut, derefter skruer du op for varmen, tilsætter rejerne og steger dem i 1-2 minutter på hver side, indtil  de får en let rosa farve over det hele. tilsæt grøntsagerne og lad det stege i 2-3 minutter.

 

2.Hæl lidt balsamico over og krydr med salt og peber. Server evt. med et groft brød til

XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tun deller og ærtedip ! mums