Lækker kage med hindbær
Indgredienser og fremgangsmåde:
- Først starter man med at lave Bunden: 200g dadler, 200g mandler blendes i en foodprocessor til det opnår en sammenhængende konsistens, smør massen ud jævnt i bunden på en springform.
- Nu kan du gå videre til midterlaget: 250g cashewnødder, en halv dl vand, 3 tsk vanilje pulver ( fra urtekram) og 3spsk. Smeltet kokosolie blandes sammen i foodprocessoren, her skal du være lidt tålmodig da det kan klumpe en smule i starten. Smør nu dette lag oven på bundlaget og sørg for at det ligger jævnt.
- Så kan du gå videre til top laget, her bruger du så 100g cashewnødder, 175g hindbær, 1 spsk. kokosolie. Blender det sammen i foodprocessoren indtil det opnår ønskede konsistens. nu kan du komme det op på toppen af midterlaget og smøre det godt ud.
- Kagen kan evt. pyntes med hakkede mandler, lakridtpulver og hindbær.
- Kom nu kagen i fryseren i minimum 2 timer. og tag den ud 30 min. før brug.
XOXO
Ingen kommentarer endnu