Æblekompot med kanel

Robuste blomkålsboller

Billedresultat for blomkåls bolle

Jeg har før linket til nogle blomkåls boller, de her er lidt mere robuste og er lettere at bruge til at komme pålæg på osv. De er super lette og tager ikke mere end 40 minutter at lave.

Ingredienser 
1 stort blomkål
3 æg
2 spsk. loppefrøskaller
1/2 dl. hørfrø
1 tsk. salt

Sådan gør du:
1. Kom blomkålet i foodprocessoren og blend det groft eller Riv blomkålet på et rivejern (den grove side) og bland derefter alle ingredienserne til brødet i en skål. Rør godt rundt.
2. Fordel dem i klatter på en bageplade med bagepapir. De skal være ca. 1 cm. høje.
3. Bag dem i ca. 25 min. ved 150 grader, varmluft.

 

 

 

XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Æblekompot med kanel