Vidunder morgenmad - Chiagrød

Spicy massaman karry

12071846_10206784542083632_751795075_n 12067903_10206784542043631_1764407259_n

I går var jeg en tur i thaishoppen med min far og handle ind til en af vores favoritretter, vi altid får når vi er i Thailand : Massaman Karry med kylling. De har rigtig mange sjove ting i butikken og de har altid det man skal bruge for at lave det bedste thai mad! Denne her ret er ikke mega sund eller noget som helst men den smager bare virkelig super lækkert og jeg er nødt til at dele den med jer!

 

Ingredienser (4 personer):

  • 800g Kyllingebryst
  • 3 dåser kokosmælk (det kan ikke anbefales at vælge en light version, da den er for tynd og flydende i sin konsistens).
  • et kg kartofler
  • 2 stk. løg hakket i små tern
  • 5 spsk. cashew nødder og  peanuts
  • 1 spsk. salt.
  • 2 spsk. tamarind juice.
  • 3 spsk. massaman curry paste
  • 1 håndfuld søde basilikum blade.

Opskrift:

  1. Varm en wok gryde op og tilsæt olie.
  2. Kom nu massaman karry paste på panden og svits det godt og grundigt.
  3. Tilsæt kokosmælken og tamarind juicen og rør godt rundt under opvarmning indtil det er godt rørt sammen
  4. Kødet, de hakkede løg og kartoflerne tilsættes nu gryden, væsken i gryden skal dække kødet og kartofflerne, hvis den ikke gør, så tilsæt lidt ekstra kokosmælk.
  5. Kog det i ca. 15. minutter ( Det er færdigt når du kan stikke en gaffel i de største kartoffler og de falder af gaflen når du løfter den op ad gryden.).
  6. Lige inden du serverer retten tilsætter du basilikum og cashewnødder/peanuts.
XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vidunder morgenmad - Chiagrød